Kiezen van de juiste huurauto

Je reserveert altijd een autocategorie -zoals Small, Economy, Compact of Intermediate – en binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. De foto die je bij de auto ziet is slechts een voorbeeld om een indicatie te geven van de auto die op je bestemming voor je klaarstaat. Je reserveert dus geen specifiek merk of model.

Ook de bagage- en personencapaciteit is slechts een indicatie, omdat de autotypes – en daarmee de kofferbakafmetingen – binnen een categorie kunnen verschillen. We baseren ons advies op het aantal personen waarmee je met bagage comfortabel kunt reizen.

Naast de categorie en het type kun je selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren.

Je maakt je huurauto op maat door een servicepakket toe te voegen en de keuze voor een tankregeling en ophaallocatie. Het aanbod hiervan verschilt per bestemming. 

Klik op de informatie iconen om meer informatie te lezen over een servicepakket, tankregeling of ophaallocatie.   

Welke auto je ook kiest, dit is altijd inbegrepen:

Sunny Cars zorgt ervoor dat elke auto die via ons wordt gehuurd optimaal verzekerd is. We regelen onderstaande diensten automatisch en zonder extra kosten. Dus maak je geen zorgen over eventuele schade, dat kan gebeuren. Dit is allemaal standaard inbegrepen bij ons all-in pakket:

 

Ongelimiteerde kilometers

Niet betalen voor extra kilometers, maar heerlijk rondtoeren en álle plekjes van je vakantiebestemming ontdekken. Dat kan, want je hebt bij ons een ongelimiteerd aantal kilometers. 

 

(Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering dekt schade die aan derden wordt toegebracht. Bij Sunny Cars is deze aansprakelijkheid met minimaal € 7,5 miljoen gedekt door een gratis aanvullende verzekering. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!

 

Schadeverzekering (CDW)

De Collission Damage Waiver dekt schade aan de huurauto die door eigen schuld veroorzaakt is. Bij Sunny Cars is deze inclusief mét terugbetaling van het eigen risico. Dus je hoeft geen extra verzekering af te sluiten om het eigen risico te verlagen of af te kopen. 

 

Diefstalverzekering (TP)

De Theft Protection dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Ook deze is bij Sunny Cars inclusief met terugbetaling van het eigen risico. Handig, zo zijn er geen verborgen kosten voor aanvullende verzekeringen. 

 

Terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal

Het eigen risico is vaak al door ons afgekocht. Sommige verhuurpartners hanteren ter plaatse echter wél een eigen risico. Dat vertellen we je van tevoren. Je zal dan bij schade zelf moeten voorschieten. Bij thuiskomst kun je deze eenvoudig terugclaimen. Sunny Cars betaalt het bedrag volledig aan je terug. 

 

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Ook dekking van glas-, banden-, bodem-en dakschade is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Hier hoef je ter plekke geen prijzige extra verzekering voor af te sluiten. Heb je een buts, deuk of kras? Dan betaalt Sunny Cars ook dit bedrag volledig aan je terug.

 

Lokale belasting

De lokale belasting is gelijk aan de lokale BTW. Over alle onderdelen van onze all-in huursom die op deze pagina staan is de lokale belasting al inbegrepen. 

 

Luchthavenafleveringskosten

Luchthavenafleveringskosten zijn toeslagen die de luchthavenautoriteiten heffen aan de lokale autoverhuurders voor het gebruik van de faciliteiten. Bij onze huursom zijn deze inbegrepen, tenzij dit wettelijk niet is toegestaan.

 

24/7 noodnummer

Ons noodnummer +31 23 5 699 690 is dag en nacht bereikbaar. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan kun je Sunny Cars dus altijd bellen voor snelle hulp en service, in het Nederlands!

 

7 dagen optie

Wil je niet meteen beslissen of nog even overleggen? Geen probleem, bij ons staat een huurauto standaard 5 werkdagen in optie. Zo weet je zeker dat de gewenste auto beschikbaar is. Wordt de keuze toch anders, dan kun je binnen 7 dagen alsnog kosteloos van je reservering afzien. 

 

Gratis wijzigen

Ook na afloop van de optieperiode blijf je flexibel. Want aanpassingen in de reservering zijn kosteloos tot 4 uur voor huuraanvang. En sluit je onze FlexService af, dan ben je optimaal flexibel tot het allerlaatste moment.